Dic

El Dic a arribar a casa fa justament 3 anys.  Venia de la Societat Protectora d’Animals de Mataró.  Quan vaig anar-hi, va ser l’únic gosset que no va mostrar cap interès… s’estava a un racó de la gàbia, cargolat sobre sí mateix, tot mullat… Em van explicar que no s’adaptava a la Gossera, que semblava que es deixava morir… I ME’L VAIG EMPORTAR!!
De seguida va menjar molt, va aprendre pautes d’higiene, estava molt content, i ens feia molta companyia.
Però a l’estiu del 14 va tenir la seva primera conducta de mossegar;  va fer mal, però vàrem voler pensar que havia estat un accident.
Després van haver dues  mossegades més, de les que cal anar a curar-se, i d’altres problemes de conducta, amb les escombres, els peus… Tant que ens vàrem plantejar, amb molta pena, la possibilitat de tornar-ho a la gossera.

Afortunadament no ho vam fer, si no que contactarem amb la Núria, qui va venir a “visitar-lo” a casa, i ens va ensenyar a “llegir” la informació que el Dic ens donava, amb els seus gestos,  respecte al que li agradava, l’estressava o li feia por.   La Núria ens va explicar que probablement havia estat mal tractat, i reaccionava amb agressivitat quan se sentia amenaçat, encara que fos amb una carícia massa brusca.

Van ser poques sessions, (i 8 pàgines d’ apunts!) per`el canvi ha valgut la pena.  El Dic continua amb algun problema, però ara el sabem fer jugar sense atabalar-se, el sabem fer passejar, i fins hi tot, el sabem ignorar quan es posa massa pesat.

Ah, i també dir-vos que la Núria no només li ha anat bé al Dic, si no a mi també.  GRACIES.

Altres adopcions de gossos

Algunos de nuestros casos y sus valoraciones

Simba
Simba
Shiva
Hopi
Hopi
Ness
Ness
Dic
Dic
Lulú
Lulú
obi
Obi
Africa
Africa
Chula
Chula

Si necesitas ayuda con tu mejor amigo ¡No pierdas el tiempo!
Contacta con Perro Positivo y te ayudaremos

CONTACTAR